Όροι Χρήσης και Πολιτική Απορρήτου

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα της hlawfirm. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου πριν προχωρήσετε στη χρήση της ιστοσελίδας μας.

Όροι Χρήσης:
  1. Αποδοχή των Όρων: Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, συμφωνείτε με τους παρόντες όρους χρήσης και τους περιορισμούς που επιβάλλονται από αυτούς.

  2. Πνευματικά Δικαιώματα: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, εικόνων, γραφικών και λογοτύπων, προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα που ανήκουν στην Χατζηϊωάννου Δικηγορική Εταιρία ή σε τρίτους με τους οποίους έχει συνάψει σχετικές συμφωνίες.

  3. Χρήση Περιεχομένου: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας παρέχεται αποκλειστικά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, διανομή ή μετάδοση του περιεχομένου χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

  4. Ευθύνη Χρήστη: Ο χρήστης φέρει την αποκλειστική ευθύνη για τη χρήση της ιστοσελίδας και δεσμεύεται να μην χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα για παράνομους ή ανεπιθύμητους σκοπούς.

Πολιτική Απορρήτου:
  1. Συλλογή Πληροφοριών: Η Χατζηϊωάννου Δικηγορική Εταιρία σέβεται το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων και συλλέγει μόνο τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την παροχή των υπηρεσιών της.

  2. Χρήση Δεδομένων: Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τους σκοπούς που συλλέγονται και δεν διαβιβάζονται σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεση του χρήστη, εκτός αν απαιτείται από τον νόμο.

  3. Ασφάλεια Δεδομένων: Η Χατζηϊωάννου Δικηγορική Εταιρία λαμβάνει τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων από απώλεια, καταστροφή, παράνομη πρόσβαση ή αποκάλυψη.